Bouwafwerking Michielsens

"Passie voor uw interieur"

Van renovatie tot realisatie

BAM heeft zich ontwikkeld tot een veelzijdig specialist in onderhoud, restauratie en renovatie van kantoren, gebouwen en woningen.

Wij verzorgen een totale aanpak voor uw project. Gyproc of isolatie plaatsen, schilderwerken uitvoeren, elektriciteit voorzien of uw keuken en sanitaire voorzieningen tot in de puntjes uitwerken, dat is ons vak!

Gespecialiseerde vakmensen staan 7 dagen op 7, van 's ochtends tot 's avonds klaar om de deadlines na te komen. Dit team van all-round specialisten zorgt voor een snelle en feilloze afwerking.

Laat u bijstaan door een architect of door onze projectverantwoordelijken, zij zorgen ervoor dat bouwen een verademing is en u kan uitkijken naar een spoedige oplevering.
Wij zijn er om uw dromen te realiseren.

Kwaliteitszorg

In al onze projecten staat de kwaliteit van het uitgevoerde werk centraal. Het aanleveren van de bouwmaterialen gebeurt op basis van just-in-time. Wij staan garant voor een efficiënte werkplaats, onze basis voor een perfecte afwerking.

Onze medewerkers zijn reeds jaren aktief in onze onderneming en beheersen hun vak. Wij garanderen kwaliteit van arbeid en een strikte opvolging van de werven. Deadlines zijn er om te realiseren.

Wij hechten bovendien veel belang aan de nazorg …. u toch ook?

Realisaties

Enkele van onze tevreden klanten!