Gyprocwerken

Plaatsen en afwerking van Gyproc

Gyprocwerken

De kwaliteit van de Gyproc producten komt pas echt tot hun recht wanneer ze goed en vakkundig worden geplaatst en afgewerkt. Hiervoor hebben onze medewerkers de nodige opleiding genoten en kunnen zij rekenen op hun jarenlange ervaring met deze producten.

Het plaatsen en afwerken van een plafond, scheidingswand of voorzetwand moet volgens bepaalde richtlijnen worden uitgevoerd. Om een optimale uitvoering te bekomen moet hierbij ook de juiste bijhorende primers, lijmen en vulmiddel gebruikt worden.

Door de juiste producten in de juiste omstandigheden aan te wenden is technische bijna elke uitdaging haalbaar. Een goede plaatser staat garant voor een mooi resultaat.

Gipsplaten

Of u nu een systeemplafond, badkamer of Gyproc voorzetwand wenst, wij zorgen voor de plaatsing van de juiste Gyproc platen met of zonder isolatie.

Na het plaatsen van de gipsplaaten wordt het geheel afgewerkt met het juiste vulmiddel of plamuur. Onze medewerkers dragen er zorg voor om de juiste afwerkingsmaterialen te gebruiken zodat na het plamuren het geheel schilder klaar wordt opgeleverd.

Gyproc Plaatser gevraagd?

Wenst u een kleine of grote ingreep te doen voor het herstellen of het plaatsen van enkele Gyproc wanden ... aarzel dan niet om een vakman in te schakelen! BAM zorgt ervoor dat uw project conform de richtlijnen van Gyproc wordt uitgevoerd.

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte.

Contact