Elektriciteitswerken

Elektrische installatie in een nieuwbouw

Elektriciteitswerken

Wij verzorgen in uw nieuwbouwwoning de elektriciteit van start tot keuring. Wij volgen uw wensen en nemen nauwgezet het elektriciteitsplan door dat wordt opgemaakt conform het vooropgestelde budget. Elk lichtpunt en elke plaatsing van een stopcontact heeft haar belang.

Wij ondersteunen u in de graad van automatisatie (klassieke installatie, al dan niet aangevuld met domotica) om uw dromen van morgen te realiseren.

Door regelmatig overleg kan er nog steeds bijgestuurd worden. Onze elektriciens zijn gewend om flexibel te werken in functie van het eindresultaat.

Elektrische installatie in een bestaande woning

Heeft u net een woning gekocht of plant u een renovatie van een bestaande woning?

Denk erom dat een keuring van uw elektrische installatie verplicht is binnen de 18 maanden nadat u een woning gekocht heeft. Kijk steeds na bij aankoop of de elektriciteit van het keuringsattest goedgekeurd is. Op een keuringsattest staan alle punten vermeld die niet in orde zijn. In dat geval bespreken we graag met u de verschillende punten die vermeld staan op het attest. Wij zijn er om u te begeleiden.

Verbouwing gepland?

Ook bij een verbouwing of uitbreiding van de woning is BAM uw partner bij uitstek. Niet alleen realiseren wij uw volledig project. Wij ontzorgen u voor de realisatie van uw elektrische installatie en staan in voor de opmaak van het ééndraadschema (verplicht) en de keuring indien gewenst.

Elektricien gezocht?

Wenst u een kleine of grote ingreep te doen voor het plaatsen van enkele stopcontacten of aanpassen van de bestaande tuin- of binnenhuisverlichting ... aarzel dan niet om een vakman in te schakelen! BAM zorgt ervoor dat dit snel en efficiënt wordt uitgevoerd.

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte.

Contact